ФОТО ВИЗАНТИЈА

мени ⇑

ВИДЕО СНИМАЊЕ
закажите на време!

ВИДЕО СНИМАЊЕ

HighLights,
Love story...


   су смо страни изрази за овакве кратке форме једног догађаја. Могу бити различитих стилова, дужина и остало, али оно што их карактерише је висока естетика.
    Оно по чему је Византија можда и најпознатија јесте видео снимање.
    Од свог званичног почетака 1992. године, поред дела који је био окренут привреди, велики акценат је увек био и на снимању за потребе грађансва. За тих тридесетак година се променило пуно стилова, начина рада и технике, али оно што се није мењало је наш однос према одговорности непоновљивости догађаја који је у фокусу објектива.
    Под строгим менторством Византије се прошлоје доста сниматеља који сад самостално делују. 

 

Више камера, интернет...

    за оне које воле. Технички захтеван приступ снимању који Византија је практиковала пре почетака свих локалних телевизија у Србији. Са таквом врстом снимања смо били тражени на ширем простору бивше Југославије.
    Сада смо у могућности и да стримујемо (уживо преносимо) и преко интернета на Ваше друштвене мреже, на нашем каналу и сл. Јавно или сакривено, односно коме доделите лозинку ће моћи да гледа.
    Та опција је веома атрактивна привреди, рецимо отварање пословног простора, кафића…, али и стримовање разних културних догађаја на било којој друштвеној мрежи, платформи.
Ево и мало историје...

Showreel

из давне 2014-те. Штета да ову праксу ретроспективе из сваке прошле године нисмо наставили да правимо.